Masterclass ‘De Beste Verliezer’

MASTERCLASS OVER KILOOTJE MINDER IN DE KOUTERSHOF

Bestel hier je tickets!

Met de lente in aantocht slaan de Bavoloop en Wielerdorp Rijsbergen de handen in één en bundelen deze twee organisaties hun krachten. De lente geeft ons energie; de dagen worden weer langer, de lammetjes staan weer in de weide en de natuur kleurt weer groen. De lente is eigenlijk het ideale moment voor een frisse start, het staat symbool voor een nieuw begin en het is hét moment om uw energie om te zetten in actie! Bij meer bewegen en sporten hoort ook gezonde voeding!

MASTERCLASS: DE BESTE VERLIEZER

De beste verliezer gaat over het verliezen van slechte eetgewoonten en het verliezen van gewicht. Henk Jan Koershuis  (39 uit Almelo) is voedingdeskundige en heeft in zijn leven een missie. Hij wil van slechte eetgewoonten af en schreef daarover het afgelopen jaar een boek. Dit jaar wil hij van  zoveel mogelijk mensen de beste verliezer maken.

Hij verkondigt een gouden boodschap want we moeten radicaal anders gaan eten.

En we gaan radicaal anders boodschappen doen! Gouden boodschappen!

De boodschap van Henk Jan is een boodschap die aankomt. Hij is in Nederland één van de meest gevraagde sprekers over dit onderwerp. Een enthousiaste nuchtere tukker, met een eigen stijl. Hij sprak al voor meer dan 30.000 mensen, liep de marathon binnen 3 uur en werkt met de beste atleten ter wereld.

Op vrijdag 15 maart komt Henk Jan zijn verhaal vertellen in de Koutershof in Rijsbergen! Kaarten zijn voor slechts 5 euro verkrijgbaar via deze link! De masterclass begint om 20.00 uur.